Rss

Gesztenyekrém leves

Category : ,

Karácsonyi gesztenyekrémleves

Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza (natúr)
10 dkg mazsola
0,5 dl rum
6 dl tej
ízlés szerint cukor
1 tasak vaníliás cukor
4 evőkanál méz


Karácsonyi gesztenyekrémleves elkészítése
1. A mazsolát beáztatjuk a rumba.
2. Villával összetörjük a gesztenyemasszát és kikeverjük a tej felével.
3. A maradék tejet felforraljuk, majd hozzá keverjük a gesztenyés masszát.
4. Ismét felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
5. Belekevejük a vaníliáscukrot, a mazsolát és a mézet, ízlés szerint adunk hozzá még cukrot.
6. A karácsonyi gesztenyelevest tálalhatjuk melegen vagy jégbehűtve tejszínhabbal díszítve.


Jó étvágyat!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése